Geleneksel Tereyağında Mükemmel Lezzet
Süt ürünlerinin beslenmedeki değeri büyüktür. Özellikle çocukların gelişiminde değer taşıyan bu ürünler, yetişkinler için de önemlidir. Süt ürünlerinin güvenilir kaynaklardan ve geleneksel şekilde alınması şarttır. Aksi halde bu ürünlerden gereken faydayı sağlamak mümkün olmaz. Firmamız Akgünler Peynircilik sizlere en doğal ve lezzetli süt ürünlerini sunmaktadır. Tarafımızdan sunulan Akgünler Tereyağı ürünlerini güvenle tercih edebilirsiniz.
Geleneksel Tereyağı
Tereyağı, yüzyıllara dayanan tüketim geçmişine sahiptir. Geleneksel mutfağımızda önemli bir yeri olan bu yağ, sağlık yönünden uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir. Tereyağının, kemik ve kas gelişimi, sindirim sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır. Doğal bir antioksidan olan bu yağ, göz sağlığını korumada da etkili sonuçlar sunar. Damar sağlığı yönünden de margarinlerden daha faydalıdır.
Bu faydalara sahip olan tereyağı mutlaka geleneksel olarak satın alınmalıdır. Çünkü günümüzde ürünün raf ömrünü uzatmak için bazı katkı maddeleri kullanılmaktadır. Bu maddeler, insan sağlığına faydadan çok zarar getirmektedir. Firmamızın özenle hazırlayıp sizlere sunduğu tereyağı gelenekseldir. Katkısız ve doğal olarak hazırlanmıştır.
Trakya’dan Akgünler Tereyağı
Süt ürünleri üretiminde önde gelen Trakya en sağlıklı tereyağlarının merkezidir. Firmamız, bu bölgede yetişen en sağlıklı hayvanların sütünden özenle hazırladığı tereyağını sizlere sunmaktadır. Bu tereyağı tamamen geleneksel usuller ile elde edilmektedir. Hijyen bakımından sıkı kurallar dahilinde hazırlanan tereyağı, tuzsuzdur. İçerisinde hiçbir katkı maddesi kullanılmamaktadır. Ürünlerimiz kesinlikle el değmeden hazırlanmaktadır.
Sipariş vereceğiniz tereyağı ürünleri sizlere kargo ile en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Ürünlerin tazeliğini koruması adına kargonuz size en hızlı şekilde iletilmektedir. Sipariş vermek için bizleri haftanın yedi günü, dilediğiniz saatte arayabilirsiniz.
Lezzetli ve Doğal Tereyağı Ürünleri
Firmamız tarafından sizlere sunulmakta olan tereyağı ürünleri, en üst kaliteye sahiptir. Bu tereyağı ile mutfağımızın en güzel yemeklerini pişirebilirsiniz. Aynı zamanda kahvaltılarda da sizler için mükemmel lezzetteki bir alternatif olacaktır.
Firmamız, tamamen doğal süt ile üretilmiş tereyağını sizlerin memnuniyetini hedefleyerek üretmektedir. Yılların getirdiği tecrübeleri, günümüzün modern üretim imkanlarıyla buluşturan firmamız, toplumumuzun sağlığını ilke edinmiştir. Ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Sipariş vermek için sayfadaki ürünleri inceleyebilirsiniz. Siparişinizi bize ulaştırdıktan sonra en kısa süre içerisinde ürünleriniz sizlere iletilecektir.
Hemen Sipariş VerDiğer Ürünlerimiz
- Beyaz Peynir: Beyaz peynir denilince Trakya’nın ünlü Edirne Beyaz Peyniri akla gelir. Edirne peyniri kendine has aroması ve lezzetiyle ünü Türkiye’nin sınırlarını aşmıştır. Edirne peynirinin en büyük özelliği bölgeye ait sütlerle yapılmış olmasıdır. Bu nedenle piyasada satılan her Edirne İnek Peyniri gerçek değildir.
- Taze Kaşar: Türkiye’de Beyaz Peynir ‘den sonra en çok tüketilen lezzeti Kaşar Peynir olarak öne çıkar. Dilimlenebilir yarı sert peynir grubunda yer almaktadır. Geleneksel kaşar peyniri en kaliteli inek sütünden hazırlanmaktadır.
- Eski Kaşar: Yarı sert bir yapıda olan eski kaşar, dilimlenebilir peynir grubundadır. Kahvaltı sofralarını süslerken, çorbalarda, salatalarda, hamur işlerinde ve daha birçok yerde kullanılarak damakları tatlandırır.
- Çeçil Peyniri: Yapımının her aşaması için emek isteyen ve tamamen steril, hijyenik ortamda üretimi gerçekleştirilen peynirler, çoğu yemeklerde ve kahvaltılar ortak olarak tüketilmektedir.
- Tereyağı: Süt ürünleri üretiminde önde gelen Trakya, en sağlıklı tereyağlarının merkezidir. Firmamız, bu bölgede yetişen en sağlıklı hayvanların sütünden özenle hazırladığı tereyağını sizlere sunmaktadır.
- Lor Peyniri: Muhteşem damak tadı sunan ve her beklentiyi karşılayan peynir çeşitleri titizlikle ele alınarak hazırlanmaktadır. Güvenilir bir ortam içerisinde Akgünler Peynircilik bünyesinde üretilen peynirler Türkiye’nin farklı bölgelerinde sağlıkla tüketiliyor.